Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Peugeot 3008: Το αυτοκίνητο με τη μεγαλύτερη παραγωγή στη Γαλλία

Είναι SUV. Καθαρά οικογενειακό. Αξιόπιστο στην οδήγηση και με μεγάλους χώρους. Αυτό δηλαδή που θέλουν οι Γάλλοι οικογενειάρχες. Το PEUGEOT 3008 είναι το SUV που το 2018 ήταν No. 1 μοντέλο σε παραγωγή στη Γαλλία.

Το δημοφιλές SUV παράγεται στο εργοστάσιο Sochaux του Ομίλου PSA, έχει αποσπάσει  63 βραβεία παγκοσμίως από την ημερομηνία λανσαρίσματός του και έχει διακριθεί ως Car Of The Year για το 2017 από 58 Ευρωπαίους Δημοσιογράφους από 22 χώρες.

Το SUV PEUGEOT 3008 ξεπέρασε σε μονάδες ακόμη και το Toyota Yaris το οποίο κατασκευάζεται επίσης στη Γαλλία. 

Περίπου 1.000 PEUGEOT 3008 παράγονται καθημερινά στο εργοστάσιο Sochaux το οποίο έχει κατασκευάσει συνολικά πάνω από 23 εκατομμύρια αυτοκίνητα!

Έχει σημειώσει πρωτοφανή εμπορική επιτυχία, αποτελεί το τρίτο μοντέλο σε πωλήσεις στη Γαλλία, ενώ παράλληλα έχει συμβάλει στην ηγετική θέση που έχει πλέον η PEUGEOT πανευρωπαϊκά, μαζί με τα Peugeot SUV 2008 και 5008. Παράλληλα, ηγείται της μεσαίας κατηγορίας των SUV και στις εταιρικές πωλήσεις.

Στην Ελλάδα η πορεία του είναι εξίσου καλή . Οι Έλληνες αγοραστές εκτιμούν την τεχνολογία του, την οικονομία των βραβευμένων κινητήρων που διαθέτει, τις εξαιρετικές του επιδόσεις αλλά και την αισθητική του.

Tags
Back to top button