Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν αυτοθαυμάζεται σε τραγούδι αφιερωμένο στον ίδιο

Το μουσικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, στο οποίο διακρίνονται Βορειοκορεάτες και στρατιωτικοί να τραγουδούν χαρούμενα, προβλήθηκε την Τετάρτη (17.04.2024) από την ελεγχόμενη από το κράτος Κεντρική Τηλεόραση της Κορέας.

Το τραγούδι εκτελέστηκε ζωντανά με τη συνοδεία ορχήστρας σε μια τελετή για τον εορτασμό των εγκαινίων ενός νέου αναπτυξιακού έργου 10.000 κατοικιών στην πρωτεύουσα Πιονγιάνγκ.

Στο βίντεο εμφανίζονται Βορειοκορεάτες διαφορετικών καταβολών, από παιδιά μέχρι στρατιώτες και ιατρικό προσωπικό, που ξεχειλίζουν από ατάκες όπως “Ας τραγουδήσουμε για τον Κιμ Γιονγκ Ουν τον μεγάλο ηγέτης” και “Ας αγαπήσουμε τον Κιμ Γιονγκ Ουν, έναν φιλικό πατέρα”.

Ο Κιμ χαιρέτησε το πλήθος την Τρίτη καθώς έφτασε στην εκδήλωση με μια θωρακισμένη λιμουζίνα που του έκανε δώρο ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Στη συνέχεια έκοψε μια γιγαντιαία κορδέλα στην κορυφή ενός από τα νέα κτίρια, ενώ έπεφταν πυροτεχνήματα. Αμέσως μετά, αεροπλάνα έκαναν ένα flypast και τραγουδιστές έκαναν καντάδα στον κ. Κιμ με το τραγούδι “Friendly Father”.

Βρέθηκε η κρυφή ερωμένη του Κιμ Γιονγκ Ουν; - Η ποπ σταρ που φημολογείται ότι γέννησε το παιδί του

Στην Κορέα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο για την κατασκευή 50.000 νέων κατοικιών στην πρωτεύουσα μέχρι το 2025, ανέφερε το κρατικό μέσο ενημέρωσης Korean Central News Agency.

Η δυναστεία της οικογένειας Κιμ, κυβερνά τη Βόρεια Κορέα από τις ημέρες της ίδρυσής της και έχει επιδιώξει να ενισχύσει τη νομή της εξουσίας της χτίζοντας γύρω της λατρείες προσωπικότητας.

Η κυκλοφορία του τραγουδιού έρχεται σε μια εποχή που τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Κορέας άλλαξαν πρόσφατα το όνομα που χρησιμοποιούν για μια δημόσια γιορτή, προκαλώντας εικασίες ότι η κίνηση αυτή εντάσσεται στις προσπάθειες να παγιωθεί η θέση του κ. Κιμ.

Εν τω μεταξύ, ο απεσταλμένος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ δήλωσε ότι η Αμερική και οι σύμμαχοί της συζητούν επιλογές “τόσο εντός όσο και εκτός του συστήματος του ΟΗΕ” για τη δημιουργία ενός νέου μηχανισμού παρακολούθησης της Βόρειας Κορέας σχετικά με το πρόγραμμα πυρηνικών όπλων της.

“Ανυπομονώ να συνεργαστώ τόσο με τη Δημοκρατία της Κορέας όσο και με την Ιαπωνία, αλλά και με ομοϊδεάτες (χώρες), προσπαθώντας να αναπτύξουμε επιλογές τόσο εντός όσο και εκτός του ΟΗΕ”, δήλωσε η πρέσβειρα Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ σε συνέντευξη Τύπου στη Σεούλ, χρησιμοποιώντας την επίσημη ονομασία της Νότιας Κορέας.

Tags
Back to top button