Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ελβετία: Φιλοπαλαιστίνιοι φοιτητές κατέλαβαν την είσοδο κτιρίου στο πανεπιστήμιο της Λωζάνης

Καμία εκατοστή φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές κατέλαβαν σήμερα το απόγευμα την είσοδο του κτιρίου Géopolis στο Πανεπιστήμιο της Λωζάνης (UNIL) και ζητούν το ακαδημαϊκό μποϊκοτάζ των ισραηλινών θεσμών και την άμεση και μόνιμη κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Keystone-ATS.

Η ενέργεια αυτή «ακολουθεί το παράδειγμα των κινητοποιήσεων στα πανεπιστήμια του Καναδά, των ΗΠΑ ή ακόμη και της Γαλλίας» εξηγούν οι οργανωτές στην ανακοίνωσή τους.

Παλαιστινιακές σημαίες τοποθετήθηκαν ακόμη και στο πάτωμα, ενώ άλλες τις κρέμασαν από ψηλά. Η κατάληψη συνεχίζεται ειρηνικά, ανέφερε ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου.

Γερμανός δισεκατομμυριούχος που βρέθηκε νεκρός πριν 6 χρόνια στην Ελβετία, εντοπίστηκε ζωντανός στη Μόσχα με την Ρωσίδα κατάσκοπο φίλη του

«Η δράση μας είναι αυθόρμητη, δεν έχει ούτε αρχηγό ούτε επικεφαλής. Οι άνθρωποι που κατέλαβαν το πανεπιστημιακό κτίριο αρνούνται να γίνουν συνεργοί της αποικιοκρατικής γενοκτονίας που διαπράττει το καθεστώς απαρτχάιντ του Ισραήλ. Καλούμε όλον τον κόσμο να ενωθεί μαζί μας και τα μέλη άλλων πανεπιστημίων και ανωτάτων σχολών να κινητοποιηθούν επίσης», γράφουν οι συμμετέχοντες στην ανακοίνωσή τους.

Ο πρύτανης του UNIL Φρέντερικ Χέρμαν πήγε επί τόπου για να συζητήσει με τους διαδηλωτές, πρόσθεσε το πρακτορείο.

Tags
Back to top button