Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα: Όπου φύγει-φύγει οι Αθηναίοι - Πόσοι έφυγαν από τις Εθνικές Οδούς, αναλυτικά στοιχεία

Μεγάλη ήταν η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα τη Μεγάλη Πέμπτη, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη στις εθνικές οδούς, αλλά και στα λιμάνια, κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες. 

Αργότερα το απόγευμα ομαλοποιήθηκε η κίνηση, ενώ σημαντικό αναμένεται το κύμα αναχώρησης των εκδρομέων και αύριο, Μεγάλη Παρασκευή. 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, από 6 το πρωί μέχρι 6 το απόγευμα έφυγαν από τα διόδια Ελευσίνας 49.300 αυτοκίνητα.

Από τα διόδια Αφιδνών αναχώρησαν 35.009 οχήματα.

Όσον αφορά στην έξοδο των εκδρομέων από τη Θεσσαλονίκη (διόδια Μαλγάρων):

Πειραιάς: Έμεινε το «Κρήτη II» λόγω τεχνικού προβλήματος - Με άλλο πλοίο οι επιβάτες στο Ηράκλειο

- Μόνο σήμερα 18.000 οχήματα έχουν περάσει από το ρεύμα εξόδου, έως τις 6 το απόγευμα.

- 11.000 οχήματα έχουν περάσει από το ρεύμα εισόδου, έως τις 6 το απόγευμα.

Κατά 30% αυξημένη σε σχέση με πέρυσι η κίνηση στα λιμάνια

Κατά 30% αυξημένη σε σχέση με πέρυσι, υπολογίζεται η επιβατική κίνηση στα λιμάνια από την περασμένη Παρασκευή ως τη Μεγάλη Τρίτη. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, από την Παρασκευή 26-04-2024 μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη 30-04-2024 έχουν διακινηθεί από το λιμάνι του Πειραιά (μόνο από Τζελέπη) 69.663 συμπολίτες μας. Το σύνολο των δρομολογίων είναι οριακά αυξημένο σε σχέση με την περυσινή περίοδο. Εκτιμάται ότι σήμερα θα αναχωρήσουν 25.574 επιβάτες σε 22 δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά. 

Από το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά η κίνηση είναι αυξημένη, καθώς σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων των εταιρειών για σήμερα Μ. Πέμπτη 02/05 από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 25.574 αναχωρήσεις επιβατών, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας αναχωρούν 10.870 επιβάτες.

Χθες Μ.Τετάρτη από το λιμάνι του Πειραιά έφυγαν από τον Πειραιά (Τζελέπη) 11 πλοία με 12.405 επιβάτες.

Tags
Back to top button