Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Κοσμοσυρροή για την Ανάβαση Διονύσου

Στο Κτήμα Ράικου "Καλοκαιράκι" στον Μαραθώνα έγινε χθες ο τεχνικός έλεγχος. Και σήμερα (Σάββατο 29 Απριλίου) οι 100 οδηγοί  θα κάνουν τις χρονομετρημένες δοκιμές στη διαδρομή των 5,5 χιλιομέτρων, που ξεκινά από την Ανατολή της Νέας Μάκρης και τερματίζει στον Άγιο Πέτρο Διονύσου. Ο αγώνας θα γίνει αύριο (Κυριακή 30 Απριλίου) με τους οδηγούς να πραγματοποιούν 2 χρονομετρημένα σκέλη.

Η Ανάβαση Διονύσου 2017, έχει τη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα (Κ.Ε.Δ.Μ.Α.) είναι Συνδιοργανωτής του γεγονότος, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα,  ενώ παράλληλα έχει την υποστήριξη της Κοινότητας Νέας Μάκρης και της Ένωσης Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Δήμου Μαραθώνα.

Για αύριο ,η Οργάνωση θα διαθέσει πούλμαν, τα οποία θα μεταφέρουν τους θεατές στις στροφές της Ανάβασης, προκειμένου να παρακολουθήσουν με άνεση και ασφάλεια τα αγωνιστικά περάσματα. Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει και τις δύο ημέρες στις 10:00, ενώ η διαδρομή θα κλείσει για τους θεατές και στις δύο περιπτώσεις μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 09:00.

Η Ανάβαση Διονύσου θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live Streaming από το διαδικτυακό κανάλι Sportal TV.

Tags
Back to top button