Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Η γραφειοκρατία αιτία της αναβολής του αγώνα με τα ιστορικά στη Ρόδο

Αναβάλλεται ο αγώνας που είχε ανακοινωθεί στη Ρόδο. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2016 για αναβίωση του ιστορικού αγώνα της πόλης Ρόδου αναβάλλεται λόγω γραφειοκρατίας.

Φυσικά δεν αιφνιδιαστήκαμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που η γραφειοκρατία και η δυσκινησία του ελληνικού δημοσίου φέρνει εμπόδια σε πολύ απλά πράγματα.

 Μετά από την μεγάλη επιτυχία που είχε η διοργάνωση του αγώνα στο Τατόι – αν και θα περιμέναμε περισσότερο κόσμο- όλη η ομάδα του Dielpis βρέθηκε στο νησί της Ρόδου για να προετοιμάσει τον αγώνα της 28ης – 29ης Οκτωβρίου. 

Με ανακοίνωσή της η λέσχη που διοργανώνει τον αγώνα αναφέρει:

«Οι δυσκολίες λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών του Δημοσίου για ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών τροποποίησης της διαδρομής, που έχει σχεδιαστεί από το Dielpis, δεν μας επέτρεψαν να έχουμε φέτος έτοιμη την διαδρομή.  Ο Δήμος Ρόδου εργάζεται πυρετωδώς για την δρομολόγηση όλων των απαιτούμενων ώστε το όνειρο που συμφωνήθηκε επίσημα από τις δυο πλευρές να γίνει πραγματικότητα.  Για τον Οκτώβριο του 2017, συμφωνήθηκε και έγινε αποδεκτό το αίτημα προς την ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας), ο αγώνας της Ρόδου να ενταχθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγώνων ταχύτητας και να γίνει στο ιστορικό αεροδρόμιο των Μαριτσών, σε συνδιοργάνωση με την StartLine.  Δυστυχώς, πραγματικές δυσκολίες που προέκυψαν, μας οδήγησαν στο να εκτιμήσουμε από κοινού με τον Δήμο της Ρόδου, όλες τις παραμέτρους για την διεξαγωγή του αγώνα και συμφωνήσαμε με το αγωνιστικό σωματείο StartLine, ο αγώνας να αναβληθεί και να προγραμματιστεί εφόσον υπάρξει και η σύμφωνη γνώμη της ΟΜΑΕ, για τον Απρίλιο του 2018.  Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο χωρίς την στήριξη του Αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας κου Χρήστου Χριστοδούλου και είμαστε βέβαιοι ότι το ίδιο θα συμβεί και για τους αγώνες του 2018.»

Το ραντεβού δίνεται για 6 μήνες μετά. Ελπίζουμε ότι έξη μήνες φθάνουν για μια υπογραφή.

Tags
Back to top button