Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

H Citroën «κάνει ποδαρικό» στο 2019 με πολλές εκπλήξεις - Οι προσφορές μέχρι το τέλος Ιανουαρίου

H Citroën «κάνει ποδαρικό» στο 2019 με πολλές εκπλήξεις.

“REVERSE SALES” by Citroen!

Με ένα νέο Citroën, όλοι μπορούν να μπουν “με το δεξί” στο 2019 και να απολαύσουν την προηγμένη τεχνολογία, την κορυφαία άνεση και τους βραβευμένους κινητήρες. Παράλληλα, με τους διαθέσιμους συνδυασμούς εξατομίκευσης, με τους κινητήρες που συμμορφώνονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές Euro 6.2, ολόκληρη η γκάμα των αυτοκινήτων της Citroën καλύπτει όλες τις ανάγκες του κάθε υποψήφιου αγοραστή! 

Η Citroën όμως, δεν σταματάει εκεί! Έχοντας ήδη προσφέρει τους πιο ευρηματικούς αλλά και ανταγωνιστικούς όρους απόκτησης, η Citroën ανατρέπει για ακόμη μία φορά τα δεδομένα, με την ενέργεια: 

 “CITROËN REVERSE SALES”!

Κατά τη διάρκεια της ενέργειας, η Citroën αλλάζει ξανά ρόλους με τους καταναλωτές και δίνει τη δυνατότητα να πουλήσουν εκείνοι το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα των μοντέλων της Μάρκας, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroën, σε τιμή… REVERSE SALES! 

Η γκάμα των ολοκαίνουργιων μοντέλων είναι άμεσα διαθέσιμη και συνοδεύεται από το μοναδικό πρόγραμμα CITROËN ADVANCED COMFORT® που εγγυάται ένα απόλυτα άνετο οδηγικό περιβάλλον. 

Παράλληλα, η 5ετής εγγύηση της Citroën, καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των καταναλωτών για ένα ασύγκριτα ήρεμο και αξιόπιστο 2019, αλλά και για το μέλλον!

Η νέα χρονιά ξεκινά δυναμικά στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroën! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα ή την σελίδα , έως τις 31 Ιανουαρίου!

Tags
Back to top button