Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΟΝΤΑ

Η αποστολή του Βαρόνου Mountain για τη σύλληψη του “Τέρατος του Λοχ Νες”, το 1934…

Το 1934, ο Άγγλος Βαρόνος Sir Edward Mortimer Mountain, τρανός επιχειρηματίας της χώρας του στον χώρο των ασφαλίσεων, ο οποίος μάλιστα έμεινε γνωστός επειδή αρνήθηκε να ασφαλίσει τον Τιτανικό στο τραγικό παρθενικό του ταξίδι, αποφάσισε να κυνηγήσει και να συλλάβει το πολυθρύλητο “Τέρας του Λοχ Νες”, για την ύπαρξη του οποίου δεν αμφέβαλε ούτε στιγμή.Αρχικά, στρατολόγησε αρκετούς νεαρούς, οι οποίοι, για πέντε εβδομάδες, εναλλασσόμενοι ανά τέσσερις ώρες, ανέμεναν με φωτογραφικές μηχανές στα χέρια να φωτογραφίσουν το περίφημο θηρίο.Επειδή αυτό δεν απέδωσε καρπούς, ο Βαρόνος Mountain ναύλωσε δύο βενζινόπλοια, τα οποία έφεραν ισχυρό πομπό ασυρμάτου και ηλεκτρικές μηχανές παραγωγής ρεύματος διακοσίων βολτ, με σκοπό να περιφέρονται στη λίμνη, ώστε να εντοπίσουν το υδάτινο θεριό.Κατόπιν, με τη χρήση ενός χοντρού σύρματος, μήκους τετραπλάσιου του βάθους της σκωτσέζικης λίμνης, σκόπευαν να ηλεκτροπλήξουν το “Τέρας του Λοχ Νες”, ώστε να αναδυθεί αναίσθητο στην επιφάνεια. Στη συνέχεια, με χοντρά και ανθεκτικά δίχτυα, θα το μετέφεραν στην ακτή.Η αποστολή του διάσημου Άγγλου Βαρόνου, προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει το μυστηριώδες “Τέρας του Λοχ Νες” κατά το έτος 1934 δεν ευδοκίμησε. Πολλοί επέμεναν να πιστεύουν ότι απλώς το τέρας συνέχιζε να ζει στα νερά της λίμνης, έχοντας ξεφύγει από την παγίδα που του είχαν στήσει.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 29/07/1934…
Tags
Back to top button