Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

F1: Η νέα RB13 (βίντεο)

Πρόκειται για το 13ο μονοθέσιο της ομάδας που δημιουργήθηκε μετά την εξαγορά της Jaguar το 2005. Από τότε μέχρι σήμερα οι Ταύροι πήραν 4 πρωταθλήματα κατασκευαστών όλα με το Φέτελ από το 2010 έως και το 2013. 

Η νέα RB13 ξεκινάει αύριο το πρωί δοκιμές εξέλιξης στη Βαρκελώνη μαζί με τις άλλες 9 ομάδες που συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα. Για την ομάδα οδηγούν οι Ντάνιελ Ρικιάρντο και Μαξ Φερστάπεν. Πέρυσι αμφότεροι ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου δίνοντας στη Red Bull τη 2η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. 

Το μονοθέσιο της Red Bull χρησιμοποιεί υβριδική μηχανή Renault και ελαστικά Pirelli. Η ομάδα δε δημοσιοποίησε περισσότερα στοιχεία πέρα από ένα βίντεο και μερικές δηλώσεις των οδηγών. Σε μια πρώτη ματιά εντυπωσιάζει η οπή στη μύτη του μονοθεσίου. Προφανώς ο αεροφράκτης θα έχει πιο αεροδυναμική μορφή από αύριο στις δοκιμές. 

Πολλοί είναι αυτοί που ποντάρουν στο ότι η Red Bull έχει τη δυναμική να κοντράρει στα ίσα τις Mercedes. Προφανώς πολλά θα εξαρτηθούν απ' την απόδοση της υβριδικής μηχανής της Renault. 

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο που δημοσιοποίησε η Red Bull με αφορμή την παρουσίαση του νέου της μονοθεσίου. 

Tags
Back to top button