Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Αυτός είναι ο λόγος που χαλάνε οι μοτοσυκλέτες το χειμώνα

Τα μεγάλα ταξίδια με την μηχανή μας να πραγματοποιούνται κυρίως το το φθινόπωρο, την άνοιξη ή το καλοκαίρι. Οι συνθήκες οδήγησης είναι πιο δύσκολες και πιο απρόβλεπτες τον χειμώνα.

Οι βλάβες στη μηχανή, κυρίως τον χειμώνα, είναι κάτι σύνηθες, το θέμα όμως είναι να τις προλάβουμε πριν αυτές εμφανιστούν, πρώτα για την σωματική μας ακεραιότητά και μετά για την τσέπη μας.

Από τους προληπτικούς ελέγχους, άλλωστε, δεν έχασε κανένας. Τα συστήματα τις μοτοσικλέτας σου επιβαρύνονται. Το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις, είναι η μπαταρία. Το κρύο μειώνει την απόδοσή της και δυσκολεύει το έργο της. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να δούμε πόσο χαμηλά πέφτει όταν επιβαρύνεται με φορτίο.

Δες όσα πρέπει να προσέχεις στη μηχανή σου τον χειμώνα:

Καλώδια: Tο πλαστικό περίβλημα των καλωδίων σκληραίνει λόγω των υψηλών θερμοκρασιών το καλοκαίρι και το χειμώνα ραγίζουν και σπάνε

Ασφάλειες: Όπως και με τους πόλους της μπαταρίας, οι ασφάλειες μπορεί να εμφανίσουν οξείδωση και να χάσουν την επαφή τους.

Ψυγείο: O έλεγχος του ψυκτικού υγρού και του θερμοστάτη, είναι εξίσου σημαντικός τον χειμώνα. Ο κινητήρας μας πρέπει να έρχεται γρήγορα και ομοιόμορφα σε θερμοκρασία λειτουργίας.

 

Tags
Back to top button