Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΟΝΤΑ

Άνθρωποι-αγρίμια και μυστηριώδη πλάσματα που εμφανίστηκαν το 1954…

Το καλοκαίρι του 1954, πολύς λόγος γινόταν ολοένα και περισσότερο για την εμφάνιση άγριων ανθρώπων και μυστηριωδών πλασμάτων σε διάφορα μέρη του πλανήτη μας.

Στο Lucknow της Ινδίας, εντοπίστηκε ένα μικρό παιδί να περιφέρεται γυμνό, βγάζοντας κραυγές άγριου ζώου. Από σωματικής απόψεως, φαινόταν φυσιολογικό, αλλά περιφερόταν περπατώντας στα τέσσερα, σαν άγριο ζώο.

Στην πόλη Πέρακ της Μαλαισίας θεάθηκαν τρία άγνωστα τριχωτά πλάσματα.

Στο Θιβέτ, ένας λάμα δήλωνε σε δημοσιογράφο από την Καλκούτα πως πέρασε μερικές ώρες σε μία κορυφή των Ιμαλαΐων προσευχόμενος, παρουσία ενός από τους «φριχτούς χιονανθρώπους». Το μυστηριώδες πλάσμα είχε ύψος που έφτανε τα δύο μέτρα και σαράντα εκατοστά.

Στην παρθένα ζούγκλα του Μπαρότσελαντ της Αφρικής, μία περιοχή που βρίσκεται μεταξύ της Ναμίμπια, της Μποτσουάνα, της Ζιμπάμπουε, της Ζάμπια και της Ανγκόλα, εισήλθε μία εξερευνητική αποστολή υπό τον Ολλανδό Bernard «Berend» Carp. Η αποστολή ήρθε αντιμέτωπη με πολύ παράξενα πλάσματα. Μάλιστα, σε ένα χωριό της Ανγκόλα, βρήκε γυναίκες με μακριά μαλλιά που έφταναν μέχρι το έδαφος.

Ο «Μεγάλος Γκρίζος Άνθρωπος» του Ben Macdui της Σκωτίας θέαθηκε και πάλι, μετά από πολλά χρόνια (το θέμα έχει παρουσιαστεί αναλυτικά σε βίντεο, που μπορείτε να βρείτε ).

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», στις 19/06/1954…

Tags
Back to top button