Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΟΝΤΑ

Ανακάλυψη σκελετού γίγαντα στην Ιταλία, το 1939…

Ένα αίνιγμα απασχολούσε τους Ιταλούς παλαιοντολόγους, το 1939. Στο Όρος Κύρκιο, της Επαρχίας Λιττόρια, όπου γίνονταν έργα διάτρησης για την κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής, βρέθηκε μια ευρύτατη υπόγεια στοά.

Η στοά αυτή κατέληγε σε ένα τεράστιο σπήλαιο, όπου ήταν συσσωρευμένα οστά γιγαντιαίων προϊστορικών ζώων. Κατά τις έρευνες, μεταξύ των οστών για τη συναρμολόγηση σκελετών, βρέθηκε ένας πλήρης σκελετός ανθρώπου, του οποίου τα οστά δε συνδέονταν βεβαίως πλέον μεταξύ τους, αλλά διατηρούνταν ακέραια στη φυσική τους σχεδόν θέση.

Κατά τους παλαιοντολόγους, ο σκελετός ανήκε σε άνθρωπο πολύ υψηλού αναστήματος, που είχε ζήσει πριν από 120.000 χρόνια. Οι επιστήμονες δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι γύρευε ο άνθρωπος αυτός μεταξύ των θηρίων, ιδιαιτέρως, εάν τα πλάσματα αυτά ζούσαν την ίδια εποχή με εκείνον.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», στις 07/06/1939…

Tags
Back to top button