Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Αν είστε ερωτευμένοι προλαβαίνετε και σήμερα το δώρο της Peugeot

Για την ημέρα των ερωτευμένων –αλλά και για σήμερα Σάββατο- γιατί ο έρωτας δεν κρατάει μόνο για μια ημέρα, η Peugeot προσφέρει δωρεάν το μεταλλικό χρώμα σε όλους τους πελάτες που επιθυμούν να αγοράσουν τα νέα της δημοφιλή μοντέλα PEUGEOT 208 και SUV PEUGEOT 2008.

Η προσφορά ξεκίνησε χθες, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 σε όλο το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της PEUGEOT.

Παράταση στο PEUGEOT DRIVE FESTIVAL

Συνεχίζεται για μια εβδομάδα το PEUGEOT DRIVE FESTIVAL με επιλεγμένα μεταχειρισμένα αλλά σε αρίστη κατάσταση Peugeot. Η ζήτηση ήταν μεγάλη για αυτό η ελληνική αντιπροσωπεία αποφάσισε να παρατείνει την ενέργεια.

Μπορείτε να βρείτε ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα PEUGEOT 108, 208, 308, αλλά και τα SUV 2008 και 3008. Όλα είναι με λίγα χιλιόμετρα σε πλήθος εκδόσεων και επιπέδων εξοπλισμού, αυτόματων και χειροκίνητων, βενζίνης και πετρελαίου με τα εξής μοναδικά οφέλη:

• Εργοστασιακή εγγύηση (έως 5 έτη)
• Δωρεάν 2 εργοστασιακά service
• Δωρεάν τέλη κυκλοφορίας 2020
• Δωρεάν το κόστος μεταβίβασης του αυτοκινήτου
• Ενημερωμένο βιβλίο συντήρησης
• Ειδικές εκπτώσεις σε μελλοντικά service και ανταλλακτικά
• Ανταλλαγή μεταχειρισμένου με τους καλύτερους όρους της αγοράς και χρήση ευνοϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης

Tags
Back to top button