Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Χρεωμένος «μέχρι το κόκκαλο» ο Μάικλ Τζάκσον: Πέθανε με οφειλές πάνω από 500 εκατ. δολάρια

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε χρέος άνω των 500 εκατομμυρίων δολαρίων όταν πέθανε, το 2009 σύμφωνα με δικαστική κατάθεση, που επικαλείται το NBC News.

Το μεγάλο οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε ο «βασιλιάς της ποπ», περιγράφεται σε αίτηση που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες.

«Κατά την περίοδο του θανάτου του Μάικλ Τζάκσον, τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του υπόκεινταν σε χρέη και αιτήματα πιστωτών ύψους άνω των 500 εκατομμυρίων δολαρίων, με ορισμένα από τα χρέη να συσσωρεύουν τόκους με εξαιρετικά υψηλά επιτόκια και ορισμένα χρέη να βρίσκονται σε αθέτηση» αναφέρεται στην αίτηση.

Πριν πεθάνει στις 25 Ιουνίου 2009, ο Τζάκσον ετοιμαζόταν να ξεκινήσει μια περιοδεία με τίτλο This Is It. Η περιοδεία είχε προγραμματιστεί με τη συμφωνία μιας δέσμευσης 50 συναυλιών στην O2 Arena του Λονδίνου.

Μάικλ Τζάκσον: Σοκ στα social media! Ο ανιψιός του έγινε κλώνος του αστέρα της ποπ


Πέθανε λίγο πριν την παραμονή της περιοδείας, γεγονός που άφησε την περιουσία του οικονομικά δέσμια για 40 εκατομμύρια δολάρια στον διοργανωτή.

Πλέον, απαιτείται να χρησιμοποιηθούν χρήματα από την περιουσία του Τζάκσον για την αποζημίωση των δικηγόρων και όσων διαχειρίζονται τις απαραίτητες νομικές κινήσεις, καθώς και λοιπά έξοδα του 2018.

Την ίδια ώρα, επισημαίνεται, πως ο Τζάκσον είχε δεχτεί αγωγές σε διάφορες πολιτείες και χώρες μέχρι και λίγο πριν πεθάνει.

Ο Τζάκσον πέθανε στην έπαυλή του στο Λος Άντζελες σε ηλικία 50 ετών από οξεία δηλητηρίαση. Ο γιατρός του κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας το 2011 για την παροχή του φαρμάκου.

Η λαμπρή καριέρα του Τζάκσον περιελάμβανε 13 βραβεία Grammy, δύο αξιώσεις στο Rock 'n' Roll Hall of Fame και πωλήσεις αξίας άνω των 400 εκατομμυρίων δίσκων.

Tags
Back to top button