Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σικελία: Συνελήφθησαν δύο δουλέμποροι- Φέρεται να είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο 10 μεταναστών

Η εισαγγελία του Ακράγαντα της Σικελίας, αποφάσισε την σύλληψη δυο δουλεμπόρων, με την κατηγορία πως ευθύνονται για τον θάνατο δέκα μεταναστών. Είναι δυο Αιγύπτιοι που σύμφωνα με την ιταλική δικαιοσύνη, είχαν κλείσει στο αμπάρι δεκάδες μετανάστες και πρόσφυγες κατά τον διάπλου της κεντρικής Μεσογείου.

Το πλεούμενο είχε σαλπάρει από την Λιβύη σε άθλια κατάσταση με προορισμό την Ιταλία. Δέκα άνθρωποι, με καταγωγή από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, έχασαν την ζωή τους από ασφυξία. Η συγκεκριμένη ξύλινη βάρκα, μήκους δέκα μέτρων, εντοπίσθηκε πριν από δυο εβδομάδες από πλοίο της ΜΚΟ Nadir νότια της Λαμπεντούζα και για την παροχή άμεσης βοηθειας συνεργάσθηκε η Ιταλική Ακτοφυλακή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο ένας από τους δυο δουλεμπόρους είναι 17 ετών. Όταν οι μετανάστες προσπάθησαν να βγουν από το αμπάρι για να σωθούν και να αναπνεύσουν, οι δύο συλληφθέντες τούς απείλησαν με μαχαίρι, υποχρεώνοντάς τους να συνεχίσουν τα ταξίδι σε συνθήκες που τους οδήγησαν στον θάνατο.

 

Tags
Back to top button