Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Τρομακτικό τροχαίο:Ι.Χ διαλύει φορτηγάκι σε αυτοκινητόδρομο- Δείτε το βίντεο

Tρομερό τροχαίο σημειώθηκε στον Καναδά,με ένα όχημα να πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε φορτηγάκι, που είχε πάθει βλάβη και είχε σταματήσει στην αριστερή λωρίδα αυτοκινητόδρομου κοντά στο Τορόντο.

Στη δραματική σκηνή που κατέγραψε η κάμερα γερανού, διακρίνεται το μπλε σκούρο φορτηγάκι σταθμευμένο πλάγια στην αριστερή λωρίδα με το μπροστινό τμήμα του να ακουμπά στο προστατευτικό διάζωμα. Ένα λευκό όχημα πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα και πέφτει πάνω του χωρίς ο οδηγός του να έχει κάνει την παραμικρή προσπάθεια για να αποφύγει τη σύγκρουση. Ένας άνδρας που στέκεται δίπλα στο φορτηγάκι τινάζεται πάνω στο διάζωμα καθώς το όχημα κάνει στροφές και το πίσω μέρος του διαλύεται σε κομμάτια. Οι τροχοί του εκτινάσσονται στον αέρα και πέφτουν πάνω στην πλατφόρμα του γερανού μπροστά στην κάμερα.

Μετά τη σύγκρουση το λευκό όχημα γλιστρά πάνω στην άσφαλτο περνώντας δίπλα από τον γερανό. Όταν κάθεται η σκόνη, διακρίνονται δύο άτομα που εκτινάχθηκαν από το μπλε φορτηγάκι -το ένα κείτεται μπρούμυτα στο οδόστρωμα, το άλλο ανασηκώνεται τρεκλίζοντας και απομακρύνεται από το σημείο.

Ως εκ θαύματος κανείς δεν σκοτώθηκε στο φοβερό τροχαίο. Δυο άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο τραυματισμένα, αλλά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Όπως σημειώνει η εταιρεία Οδικής Βοήθειας Metro One Auto, στην οποία ανήκει ο γερανός, κανένα από τα διερχόμενα οχήματα δεν σταμάτησε μετά τη σφοδρή σύγκρουση να βοηθήσει τα θύματα...

Tags
Back to top button