Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Το Ράλι Κορίνθου επιστρέφει!

Μετά από 6 χρόνια απουσίας το Ράλι Κορίνθου επιστρέφει στο Πρωτάθλημα και η οργανωτική επιτροπή ετοιμάζει ένα αγώνα αντάξιο του ονόματος του. Για φέτος μετά από απόφαση των δύο σωματείων που  διοργανώνουν τον αγώνα, το Ράλι θα ονομαστεί «Ράλι Καίτη Κυρίτση» .

Η Α.Λ.Α.Κορινθίας & η Α.Λ.Α θέλουν να τιμήσουν έτσι την Καίτη Κυρίτση που ήταν από τους ιδρυτές της Λέσχης της Αθήνας αλλά και μέντορας για την Λέσχη της Κορίνθου. Άλλωστε η «Κυρία  Καίτη», όπως όλοι την προσφωνούσαν  ήταν και αυτή που έκανε πράξη για πρώτη φορά την συνεργασία των 2 σωματείων το 2004 με το 8ο Ράλι Κορίνθου & 32ο Μαύρο Ρόδο, αγώνας που ουσιαστικά έβαλε τον αγώνα στο Πρωτάθλημα Ελλάδας για πρώτη φορά.

Το Ράλι Κ.Κυρίτση είναι ο 5ος αγώνας του 54ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χωμάτινων Ράλλυ 2018 ( Ράλι Κορίνθου) που έχει προκηρύξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ ενώ προσμετρά στο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων & στο Κύπελλο Χώματος 2018 ( Ράλι Μαύρο Ρόδο) .

Στις 3-4 Νοεμβρίου η πόλη της Κορίνθου θα αποτελέσει για πάλι το κέντρο του αγώνα .Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα θα είναι 2 στον αριθμό που θα γίνουν από 3 φορές για τον αγώνα του πρωταθλήματος και από 2 φορές για τον αγώνα του Κυπέλλου και τα Ιστορικά.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα δουλεύει για να παρουσιάσει έναν αγώνα προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, με έξυπνο σχεδιασμό πρωτοποριακό , οικονομικό , με εύκολες αναγνωρίσεις που πιστεύουμε θα ικανοποιήσει αγωνιζόμενους αλλά και θεατές.

Tags
Back to top button