Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Το μονοθέσιο με το οποίο ο Fernando Alonso θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο Indy 500 (βίντεο)

Η McLaren και η Andretti Autosport αποκάλυψαν τα χρώματα της Dallara DW12 με την οποία ο Fernando Alonso θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο Indy 500.

Υπενθυμίζουμε ότι ο οδηγός της McLaren και δυο φορές πρωταθλητής της Formula 1, εκμεταλλευόμενος και την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και φέτος η ομάδα του, δεν θα συμμετάσχει στο φετινό Grand Prix του Monaco ώστε να λάβει μέρος στον φημισμένο αμερικανικό αγώνα της Ινδιανάπολης.

Το μονοθέσιο της ομάδας Andretti Autosport που θα οδηγήσει ο Ισπανός φορά κινητήρα της Honda και όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες είναι βαμμένο στο παραδοσιακό πορτοκαλί χρώμα της McLaren. Αξίζει να σημειώσουμε πως είναι το χρώμα που χρησιμοποιούσε η McLaren και το 1976, όταν και κέρδισε για τελευταία φορά τα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης με τον Johnny Rutherford στο τιμόνι του τότε μονοθεσίου της.

Ο Alonso έκανε τις πρώτες δοκιμές με το νέο του μονοθέσιο χθες, Τετάρτη, και για να συμμετάσχει στον αγώνα θα πρέπει να περάσει με επιτυχία από τις δοκιμές στις οποίες επιβάλλονται όλοι οι πρωτοεμφανιζόμενοι οδηγοί στον αγώνα.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Formula 1 για να συμμετάσχει στο Grand Prix της πατρίδας του, ενώ από τις 15 Μαΐου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Ινδιανάπολης που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου.

Πηγή: Χρήστος Παπαχριστόπουλος,

Tags
Back to top button