Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Το μεγάλο deal του Ομίλου PSA με την GM

Πολύ κοντά στην οριστικοποίηση μιας συμφωνίας που αφορά την απορρόφηση της Opel  και γενικότερα του Ομίλου GM από τον γαλλικό Όμιλο PSA, φαίνεται ότι βρίσκονται οι δύο κολοσσοί.

Σε σχετικό ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters αναφέρεται ότι  το deal είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί και επισήμως μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Στον   Όμιλο  PSA,  ανήκουν οι Citroen, DS και Peugeot. Η συμφωνία αναφέρεται σε συνεργασία  με την Opel  πάνω σε θέματα που αφορούν στην αμοιβαία παροχή τεχνογνωσίας, καθώς και στον κατασκευαστικό κλάδο στην κατηγορία των SUV μοντέλων.

Το ρεπορτάζ του Reuters  επιβεβαιώθηκε και από στελέχη του Ομίλου PSA, οι οποίοι δήλωσαν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε «προχωρημένες συζητήσεις αναφορικά με το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους».

Σύμφωνα με δημοσίευμα των 4 Τροχών, η γαλλική PSA θα είναι αυτή που θα εξαγοράσει την Opel καταβάλλοντας στην αμερικάνικη GM το σχετικό οικονομικό τίμημα.

Tags
Back to top button