Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Το Gumball 3.000 στη Μύκονο: Αστέρες του Χόλιγουντ, κροίσοι και celebrities σε έναν αστραφτερό αγώνα δρόμου 3000 μιλίων

Κάθε καλοκαίρι η Μύκονος απασχολεί το διεθνές τζετ σετ και επιβεβαιώνει πως συγκαταλέγεται στους τοπ προορισμούς του πλανήτη. Αυτή τη φορά το ραντεβού είναι διαφορετικό…

Με Ferrari, Lamborghini, Maserati, Lotus, Porsche, Jaguar και πολλά ακόμη γρήγορα και πολυτελή αυτοκίνητα θα γεμίσει το καλοκαίρι η Μύκονος. Αιτία το Gumball 3.000, γνωστό και ως ράλλυ του διεθνές τζετ σετ, καθώς σε αυτό συμμετέχουν αστέρες του Χόλλυγουντ, κροίσοι, επιχειρηματίες, γαλαζοαίματοι και celebrities από όλον τον κόσμο!

H εκκίνηση του διεθνούς αυτού αγώνα που περιλαμβάνει διαδρομές συνολικού μήκους 3.000 μιλίων και διοργανώνεται για 21η χρονιά, θα δωθεί στις 7 Ιουνίου στο νησί των Ανέμων. Το μεγάλο κονβόι των ονειρεμένων supercars θα περάσει από Θεσσαλονίκη, Μαυροβούνιο, Βενετία, Μονακό και Βαρκελώνη για να καταλήξει στις 15 Ιουνίου στην κοσμοπολίτικη Ίμπιζα.

Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία που το ράλλυ διεξάγεται στην Μύκονο και η πρώτη που έχει ως αφετηρία το νησί των Ανέμων, με την εκκίνηση να αναμένεται πανηγυρική.

Αξέχαστο θα μείνει το πάρτυ που διοργανώθηκε στην Ψαρρού τον Ιούλιο του 2017 με αφορμή τον τερματισμό του 19ου Gumball 3000. Κουκλάρες, σαμπάνιες, διάσημοι djs και η εκκεντρική Lindsay Lohan να λικνίζεται στα decks συνέθεσαν το σκηνικό ενός event που μνημονεύεται από πολλούς μέχρι σήμερα!

Tags
Back to top button