Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

Το φριχτό στοίχειωμα του συνοικισμού Συγγρού, το 1928 (Μέρος 18ο)…

Μετά από ανάπαυση πέντε λεπτών, ο ζωγράφος και πνευματιστής Αποστολίδης επανέφερε τον Στέλιο Γραβαρία σε βαθύ ύπνο υποβολής και τον συνέδεσε με το καθοδηγητικό πνεύμα του πνευματιστικού του κύκλου.-Τώρα, Στέλιο, θα πας πάλι στο στοιχειωμένο σπίτι, στον συνοικισμό του Συγγρού, θα μπεις μέσα στην κουζίνα και θα μας περιγράψεις τα πάντα λεπτομερώς. Είσαι στην κουζίνα;-Είμαι.-Τι βλέπεις μπροστά σου;-Βλέπω το ξανθό κορίτσι. Έρχεται κοντά μου. Είναι καλό πνεύμα. Μονάχα που είναι θλιμμένη. Μου λέει για το παιδί της χήρας, που σκοτώθηκε από αυτοκίνητο στην Ελευσίνα.-Ρώτησέ την γιατί εμφανίζεται σ’ αυτό το σπίτι;-Μου δείχνει την κουζίνα. Αίμα, αίμα παντού… Η ιστορία, εδώ στην κουζίνα… Η ιστορία… Να, εδώ αντίκρυ στέκεται…-Ρώτησέ την να σου πει πώς βρέθηκε εκεί μέσα;-Εδώ μέσα βρίσκεται επτά χρόνια…-Μα, πώς;-Θαμμένη… Εδώ μέσα…-Πες μας, Στέλιο, πώς την έθαψαν, πώς πέθανε;Μετά από μια ατελεύτητη σιωπή, όπου η αγωνία είχε κατακυριεύσει τους πάντες, ο υπνωτισμένος νεαρός ψέλλισε:-Είναι κοντά δυο χρόνια που εμφανίζεται σε τούτο το σπίτι.-Είπες, όμως, προηγουμένως, ότι βρίσκεται εκεί μέσα επτά χρόνια;-Ναι, πριν γίνει ο συνοικισμός. Τη σκότωσαν σε τούτο το μέρος και την έθαψαν εδώ. Ένας ψηλός, μελαχρινός άντρας… Την αγαπούσε πολύ. Αλλά μπήκε στη μέση ένας άλλος άντρας, κοντός… Κι ο ψηλός τη σκότωσε κι ας την αγαπούσε…-Πού είναι τώρα αυτός;-Μακριά… Πολύ μακριά από δω…-Ρώτησέ την αν επιθυμεί να τον βρούμε για να τιμωρηθεί.-Λέει η κόρη: “Όποιος αγαπά, συγχωρεί…”Ο Στέλιος αποδείχτηκε εξαιρετικό διάμεσο. Δεν τους αποκάλυψε μόνο την πλήρη ιστορία, αλλά και το ονοματεπώνυμο και τον τόπο γέννησης της ξανθής κόρης.Συνεχίζεται…Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Η ΒΡΑΔΥΝΗ”, στις 27/03/1928…
Tags
Back to top button