Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

Το πείραμα σε μια στοιχειωμένη παμπ του Λονδίνου, το 1969…

Τον Ιούνιο του 1969, ένα ασυνήθιστο πείραμα έλαβε χώρα στο Λονδίνο. Επτά κοπέλες, δακτυλογράφοι, θα περνούσαν μια νύχτα σε μια παμπ, όπου, σύμφωνα με την μαρτυρία μιας υπαλλήλου της παμπ, το φάντασμα ενός Γρεναδιέρου την είχε τρομοκρατήσει!Τρεις μέρες αργότερα από το αρχικό περιστατικό, η σκιά ενός άνδρα γλιστρούσε στον τοίχο της κρεβατοκάμαράς της.Η παμπ, στην οποία συνέβαιναν τα παράξενα αυτά περιστατικά, ήταν κάποτε ο κοιτώνας των αξιωματικών του Δούκα του Ουέλινγκτον. Το φάντασμα ενός αξιωματικού των Γρεναδιέρων, ο οποίος είχε μαστιγωθεί μέχρι θανάτου από τους συναδέλφους του, διότι τους έκλεβε στα χαρτιά, εξακολουθούσε να στοιχειώνει το μέρος.Τα επτά θαρραλέα κορίτσια έμειναν άγρυπνα από τις έντεκα το βράδυ μέχρι τις επτά το πρωί, με μόνη συντροφιά μια μαύρη γάτα. O “Σύνδεσμος Προστασίας Φαντασμάτων” είχε δώσει στις κοπέλες από πέντε λίρες για κάθε ώρα που θα παρέμεναν στη στοιχειωμένη παμπ.Ένας αστυφύλακας περιπολούσε έξω από την παμπ καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, έχοντας την εντολή να εισέλθει αμέσως σε περίπτωση κατά την οποία άκουγε κραυγές των κοριτσιών.Εκπρόσωπος του “Συνδέσμου Προστασίας Φαντασμάτων” δήλωσε τα εξής:“Το φάντασμα είναι αόρατο και θορυβώδες. Ανεβαίνει σκάλες, μεταφέρει διάφορα είδη ρουχισμού από δωμάτιο σε δωμάτιο, ανάβει και σβήνει κεριά και προκαλεί θορύβους”.Τα επτά κορίτσια, ηλικίας 20 – 27 ετών, άρχισαν τη νυχτερινή περιπέτεια με ένα γεύμα στην παμπ. Ήταν η 154η επέτειος της μάχης του Βατερλό, κατά την οποία είχαν φονευθεί πολλοί Γρεναδιέροι του “Σιδηρού Δούκα”. Το πρωί δήλωσαν ότι δεν είχαν παρατηρήσει ή ακούσει κάτι το ασυνήθιστο.Ο εκπρόσωπος του “Συνδέσμου Προστασίας Φαντασμάτων” είπε ότι προφανώς το φάντασμα του Γρεναδιέρου “αντελήφθη ότι είχε οργανωθεί προσπάθεια εντοπισμού του και απέφυγε να κάνει αισθητή την παρουσία του”.“Άλλωστε, είναι γνωστό ότι οι εμφανίσεις του φαντάσματος αυτού είναι συχνότερες κατά τον Σεπτέμβριο, τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο. Σπανίως εμφανίζεται κατά τους άλλους μήνες. Θα επαναλάβουμε λοιπόν το πείραμα τον Σεπτέμβριο”, προσέθετε καταλήγοντας ο εκπρόσωπος της οργάνωσης.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 20/06/1969…
Tags
Back to top button