Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

Δύο υπερφυσικές ιστορίες από τον Σεπτέμβριο του 1957…

Τον Σεπτέμβριο του 1957, δύο μυστηριώδεις ιστορίες κυκλοφορούσαν στα έντυπα μέσα, οι οποίες είχαν μαγνητίσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Η πρώτη ιστορία σχετιζόταν με το περίφημο φάντασμα της “κυρίας με τα γκρι” στην Αγγλία, ενώ η άλλη με ένα άγριο πόλτεργκαϊστ στο Ιλλινόις των ΗΠΑ. Ιδού, λοιπόν:Οι νοσοκόμοι και το βοηθητικό προσωπικό του νοσοκομείου του Χάρτλπουλ, μιας κωμόπολης της Επαρχίας του Ντάρχαμ, στις ακτές της Βόρειας Θάλασσας της Βορειοανατολικής Αγγλίας, παραπονούνταν ότι τελευταίως ενοχλούνταν συχνά από κάποιο φάντασμα, το οποίο οι ίδιοι είχαν ονομάσει ως η “κυρία με τα γκρι”.Η απόκοσμη οπτασία εμφανιζόταν σχεδόν κάθε βράδυ στους έρημους θαλάμους και στα διαμερίσματα του νοσοκομείου, επιπλήττοντας τις νοσοκόμες που παραμελούσαν το καθήκον τους.Όπως έλεγε η παράδοση, η “κυρία με τα γκρι” είχε ζήσει πριν από 6 αιώνες στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, το οποίο ήταν τότε μοναστήρι.Η εν λόγω μοναχή είχε κάποιου είδους ερωτική περιπέτεια με έναν άλλο μοναχό γειτονικής Μονής, με αποτέλεσμα να υποστεί την ποινή του θανάτου.Έκτοτε, περιφερόταν στους διαδρόμους και τους θαλάμους του κτιρίου, ενσπείροντας το δέος και τον πανικό σε όσους τη συναντούσαν.Το ζεύγος Mikulecky, μετά από μια εφιαλτική νύχτα που διήλθε στην οικία όπου ζούσε επί είκοσι χρόνια, αποφάσισε να το εγκαταλείψει, προκειμένου να βρουν επιτέλους την ησυχία τους.Και τούτο διότι οι Mikulecky πίστευαν πλέον ακράδαντα ότι το μέχρι πρότινος ήρεμο σπιτάκι τους είχε ήδη μεταβληθεί σε εστία φαντασμάτων.Μυστηριώδεις κρότοι ακούγονταν τις νύχτες, ενώ είχαν συμβεί εντός του σπιτιού γεγονότα ικανά να προξενήσουν τον τρόμο και τη φρίκη ακόμη και στον πλέον ψύχραιμο άνθρωπο.Ένα βράδυ, περίεργοι θόρυβο διέκοψαν τον ύπνο τους. Ξυπνώντας, αντιλήφθηκαν ότι το πάτωμα σειόταν, ενώ οι πολυθρόνες μετακινούνταν από μόνες τους.Συγχρόνως, τα βιβλία πετούσαν στον αέρα και τα διάφορα μπιμπελό έφευγαν από τη θέση τους, ενώ από το μπάνιο και την κουζίνα είχαν αρχίσει να βγαίνουν σύννεφα από σαπουνόφουσκες.Πολλά άλλα αντικείμενα και τρόφιμα έπεφταν βροχή στα κεφάλια τους, ενώ εκείνοι έντρομοι προσπαθούσαν να τα ξαναβάλουν στη θέση τους.Η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας ως και την επόμενη ημέρα, χωρίς ούτε ο σερίφης ούτε κάποιος άλλος γείτονας να μπορούσε να εξηγήσει το αλλόκοτο φαινόμενο.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 24/09/1957…
Tags
Back to top button