Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Το φαινόμενο του μαύρου πάγου και η επικινδυνότητά του (βίντεο)

Ο οδηγός του τετρακίνητου Ford F-150 «συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας την ώρα που προσπαθεί να φύγει από το σπίτι του, που βρίσκεται σε κατηφόρα, με καμπή και πάγο στο οδόστρωμα.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό έτσι όπως καταγράφτηκε στο κύκλωμα ασφαλείας του παρακείμενου σπιτιού, με το Ford F-150 να περνάει σε slow motion με το πλάι, driftάροντας όλη την καμπή.

Όπως μπορείτε να δείτε, όλα ξεκινούν κανονικά καθώς ο οδηγός του Ford F-150 κάνει όπισθεν από το garage του σπιτιού του για να βγει στο δρόμο. Αφού όμως έβγαλε το αυτοκίνητο στο δρόμο, ο τελευταίος αποδείχτηκε τελείως παγωμένος με πάγο που δε φαίνεται (μαύρος), με αποτέλεσμα τη στιγμή που προσπάθησε να ξεκινήσει να κινείται προς τα εμπρός, το pick up άρχισε να γλιστράει με το πλάι και –ευτυχώς- πολύ μικρή ταχύτητα.

 

 

Tags
Back to top button