Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Την παραγωγή 3.000.000 οχημάτων γιορτάζει το εργοστάσιο της Hyundai στην Τσεχία (φωτο)

H παραγωγική μονάδα Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) της Hyundai στο Nošovice της Τσεχίας γιορτάζει την παραγωγή τριών (3) εκατομμυρίων αυτοκινήτων από την έναρξη λειτουργίας της το 2008.

Το ορόσημο ήταν ένα i30 N. Εκτός από το i30 N, στην HMMC παράγεται ολόκληρη η οικογένεια i30 καθώς και το νέο Tucson, το οποίο διαθέτει έναν πρωτοποριακό 48 Volt υβριδικό κινητήρα. Η παραγωγή αυτών των μοντέλων υπογραμμίζει τη σημασία της HMMC για την εταιρεία, καθώς προσαρμόζει την προϊοντική της στρατηγική ώστε να αναδεικνύει τη μελλοντική κινητικότητα.

Η HMMC είναι η πιο σύγχρονη μονάδα παραγωγής της Ευρώπης, με παραγωγική δυναμική 1.500 αυτοκίνητων Hyundai σε καθημερινή βάση

Tags
Back to top button