Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Τι αποκαλύπτει η Nissan για τον Τελικό του UEFA Champions League

Λίγο πριν από τον Τελικό του UEFA Champions League, η Nissan ως επίσημος παγκόσμιος χορηγός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης,  μας αποκαλύπτει το «πλεονέκτημα ενθουσιασμού» της Ρεάλ Μαδρίτης έναντι της Γιουβέντους, σύμφωνα με μια επιστημονική φόρμουλα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Loughborough.

Η Ρεαλ Μαδρίτης εκτός του ότι κατέχει τον τίτλο της πρωταθλήτριας του UEFA Champions League από την προηγούμενη σεζόν, κατέχει επίσης και την «πρωτιά ενθουσιασμού» για το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της φετινής σεζόν μέχρι σήμερα, χάρη στην ιστορική νίκη της με 4-2 επί της Μπάγιερν Μονάχου, στον γύρο των ημιτελικών*.

*NISSAN EXCITEMENT INDEX (ΔΕΙΚΤΗΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ NISSAN) UEFA CHAMPIONS LEAGUE 16-17 SEASON MATCH TABLE (TOP 5):

ΚΑΤΑΤΑΞΗ          ΑΓΩΝΑΣ                                     ΣΚΟΡ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ*

1              Real Madrid C.F. vs. FC Bayern Munich               118.0

2              FC Barcelona vs. Paris Saint-Germain                  73.7

3              Manchester City FC vs. AS Monaco FC                72.9             

4              Borussia Dortmund v Legia Warsaw                      72

5              Barcelona v Man City                                          55.7

 *βασισμένο στην επιστημονική φόρμουλα Δείκτη Ενθουσιασμού της Nissan

Ο επιστημονικός τύπος του  Δείκτη Ενθουσιασμού του Nissan υπολογίζει μια βαθμολογία ενθουσιασμού, βασισμένη σε  κρίσιμα στατιστικά στοιχεία των αγώνων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τα γκολ που  σημειώθηκαν (και πότε), όπως  και τις στιγμές, τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές, κατά τη διάρκεια των αγώνων της διοργάνωσης.

Για να εκφράσετε και εσείς τον ενθουσιασμό σας, μπορείτε να ψηφίσετε το Γκολ της Εβδομάδας του UEFA Champions League, κάνοντας κλικ

Tags
Back to top button