Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Tesla: Εκτοξεύτηκε στα $460 δισ. η χρηματιστηριακή αξία της

Εν μέσω κορωνοϊού οι αυτοκινητοβιομηχανίες είδαν τον τζίρο τους να πέφτει όμως η Tesla του Elon Musk αποτέλεσε εξαίρεση. H μετοχή της τον τελευταίο χρόνο σημειώνει συνεχή άνοδο και αυτό παρά την μείωση των κερδών της μέσα στο 2020. 

Έτσι την τελευταία εβδομάδα η κεφαλαιοποίηση της Tesla, έφτασε στα $460 δισ., αξία πολλαπλάσια του αθροίσματος της χρηματιστηριακής αξίας των Ferrari, Porsche και Aston Martin.

Nα σημειώσουμε ότι η χρηματιστηριακή αξία της Toyota, που είναι η δεύτερη σε κεφαλαιοποίηση παγκοσμίως, φτάνει τα $216 δισ.

Με βάση τα στοιχεία που δημοσίευσε το Bloomberg, αντίστοιχη άνοδο παρουσιάζει και η περιουσία του Elon Musk (κατέχει το 21% της Tesla) που στα τέλη Αυγούστου έφτασε τα $115 δισ., την ώρα που πέρυσι τον ίδιο μήνα έφτανε τα $ 22,4 δισ. 

Κάπως έτσι, ο Elon Musk έγινε ο πέμπτος άνθρωπος στον κόσμο που η περιουσία του έχει ξεπεράσει τα $ 100 δισ. και εμφανίζεται να είναι πιο πλούσιος από τον Mark Zuckerberg του Facebook, του οποίου η προσωπική περιουσία είναι $111 δισ.

Tags
Back to top button