Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον Πειραιά το παραδοσιακό ιστιοφόρο «Belem» – Για πρώτη φορά θα μεταφέρει τη φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων (Βίντεο)

Το παραδοσιακό ιστιοφόρο γαλλικό «Belem» που θα μεταφέρει την ολυμπιακή φλόγα για πρώτη φορά δια θαλάσσης, βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά και το ΕΡΤNews ξεναγήθηκε στο χώρους του.

Το ιστιοφόρο έχει έρθει εδώ και τρείς ημέρες και το Σάββατο το πρωί μέσα σε μια όμορφη τελετή θα φύγει για την Μασσαλία προκειμένου να μεταφερθεί η φλόγα στο Παρίσι.

Για το θέμα αυτό ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και υπογράμμισε: «Μεθαύριο Σάββατο 27 Απριλίου θα γίνει εκδήλωση στην Ακτή Ξαβερίου στον Πειραιά όπου θα παραβρεθεί η Γαλλίδα πρέσβης ενώ θα είναι υπουργοί από τη Γαλλία και εκπρόσωποι της Ελλάδας. Μέσα από αυτή την εκδήλωση θα αποχαιρετήσουμε το «BELEM» το οποίο θα αναχωρήσει μαζί με την Ολυμπιακή Φλόγα και θα φτάσει στη Μασσαλία στις 8 Μαϊου».

Επίσης ο κ. Μώραλης τόνισε ό,τι η πόλη της Μασσαλίας είναι αδερφή πόλη του Πειραιά και «η Μασσαλία χτίστηκε από Έλληνες ναυτικούς. Άρα νομίζω είμαστε μια πόλη που συμμετέχει πιο πολύ πιο ενεργά σε αυτή τη διαδικασία, δηλαδή της μεταφοράς της φλόγας για την Ολυμπιάδα του 2024 στο Παρίσι και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό».εεί

Δείτε το βίντεο

 

Tags
Back to top button