Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Παλαιστίνη: Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις χώρες του κόσμου να την αναγνωρίσουν

Κατόπιν της απόφασης της Δημοκρατίας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης, ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας (ΟΙC) κάλεσε μέσω ανακοίνωσης όλες τις χώρες του κόσμου να αναγνωρίσουν το κράτος της Παλαιστίνης.

«Ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας χαιρέτισε την απόφαση της Δημοκρατίας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο να αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα που συνάδει με το διεθνές δίκαιο και τα σχετικά ψηφίσματα του ΟΗΕ. Συμβάλλει στο να δοθεί η δυνατότητα στον παλαιστινιακό λαό να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός του να επιστρέψει, να αυτοπροσδιοριστεί και να ενσαρκώσει την ίδρυση του ανεξάρτητου κράτους της Παλαιστίνης, στα σύνορα της 4ης Ιουνίου 1967, με πρωτεύουσα την Αλ-Κουντς», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ο ΟΙΚ ανανέωσε την έκκλησή του προς όλες τις χώρες του κόσμου που δεν έχουν ακόμη αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης να ανακοινώσουν την αναγνώρισή τους στο κράτος της Παλαιστίνης το συντομότερο δυνατό, για να στηρίξουν τις διεθνείς προσπάθειες που αποσκοπούν στον τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και στην επίτευξη ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή, με βάση το όραμα της λύσης των δύο κρατών και τα σχετικά ψηφίσματα της διεθνούς νομιμότητας», προστίθεται.

Το Τρινιντάντ και Τομπάγκο αναγνώρισε την Παλαιστίνη με στόχο την ειρήνη

 

Η Δημοκρατία του Τρινιντάντ και Τομπάγκο αναγνώρισε την Πέμπτη το κράτος της Παλαιστίνης με απόφαση που έλαβε το Υπουργικό Συμβούλιο.

Η απόφαση αυτή ελήφθη με βάση τη σύσταση του υπουργού Εξωτερικών της χώρας και του Συμβουλίου Υπουργών να αναγνωρίσει το ανεξάρτητο κράτος της Παλαιστίνης με στόχο την επίτευξη διαρκούς ειρήνης μέσω της ενίσχυσης της αυξανόμενης διεθνούς συναίνεσης για το παλαιστινιακό ζήτημα.

 

Tags
Back to top button