Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφτασε το Άγιο Φως στην Αθήνα – Οι πτήσεις για να μεταφερθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα (Βίντεο)

Σε λίγη ώρα πρόκειται να συμβεί η άφιξη του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα με την ειδική πτήση, με την ελληνική αποστολή, ώστε να μεταφερθεί στο μετόχι του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα.

Η Ορθοδοξία σε όλο τον πλανήτη αναμένει την Ανάσταση του Σωτήρος που σηματοδοτεί τη νίκη της ζωής επί του θανάτου. Η αφή του Αγίου Φωτός έγινε μυστηριακά στον Πανάγιο Τάφο των Ιεροσολύμων, όπου είχαν συγκεντρωθεί χιλιάδες πιστοί, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντια εξαιτίας και του πολέμου.

Το Άγιο Φως θα μεταφερθεί σε όλη την Ελλάδα με έκτακτες ειδικές πτήσεις της AEGEAN, της Olympic Air και της Sky Express. 

Συγκεκριμένα οι πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air που θα μεταφέρουν το Άγιο Φως και οι ώρες αναχώρησης και άφιξης είναι οι εξής:

Αθήνα – Θεσσαλονίκη Α3 126 Άφιξη 20:40
Αθήνα – Ιωάννινα A3 166 Άφιξη 21:15
Αθήνα – Κέρκυρα A3 286 Άφιξη 20:20
Αθήνα – Αλεξανδρούπολη Α3 146 Άφιξη 21:05
Αθήνα – Χανιά Α3 344 Αναχώρηση Άφιξη 23:25
Αθήνα – Σάμος OA 3004 (ειδική πτήση) Άφιξη 20:30
Σάμος – Λήμνος OA 3005 (ειδική πτήση) Άφιξη 21:45
Αθήνα – Λάρισα OA 3000 (ειδική πτήση) Άφιξη 20:20
Λάρισα – Κεφαλονιά OA 3001 (ειδική πτήση) Άφιξη 21:25

Η μεταλαμπάδευση του Αγίου Φωτός σε διάφορα μέρη της Ελλάδας θα γίνει και με αεροσκάφη της SKY Express ως εξής:

Αθήνα – Ηράκλειο (GQ216): Άφιξη 21:45
Αθήνα – Ρόδος (GQ284): Άφιξη 21:20
Αθήνα – Μύκονος (GQ234): Άφιξη 21:20
Αθήνα – Μυτιλήνη (GQ304): Άφιξη 21:20
Αθήνα – Σαντορίνη (GQ356): Άφιξη 21:15
Αθήνα – Χίος (GQ244): Άφιξη 21:25
Αθήνα – Κύθηρα (GQ440): Άφιξη 21:50

Στα Ιεροσόλυμα, το Άγιο Φως παρέλαβε από τον Πατριάρχη Θεόφιλο τον Γ’ ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην οποία μετείχαν ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου  Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδος και βουλευτές.

 

Tags
Back to top button