Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Στο «σφυρί» Mercedes του Αδόλφου Χίτλερ

Μια πολυτελής Mercedes που χρησιμοποιούσε ο Αδόλφος Χίτλερ για τις μετακινήσεις του στη Γερμανία θα βγει στο σφυρί στις 17 Ιανουαρίου 2018 στο Σκότσντεϊλ της Αριζόνα, στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε σημερα ο οίκος δημοπρασιών Worldwide Auctioneers.

Η Mercedes-Benz 770K Grosser, πιο γνωστή ως «Super Mercedes», που «πιάνει» έως 160 χλμ. την ώρα, ήταν ένα ισχυρό όργανο προπαγάνδας του Γ΄Ράιχ. 

Χρησιμοποιήθηκε κυρίως από τον Χίτλερ για μια θριαμβευτική παρέλαση στο Βερολίνο μετά τη συνθηκολόγηση της Γαλλίας το 1940 και για μια επίσκεψη του ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι. Είναι ένα από τα μόλις τέσσερα μοντέλα του αυτοκινήτου αυτού που κατασκευάστηκαν το 1939.

Tags
Back to top button