Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Σπορ οδήγηση στο χιόνι με δάσκαλο τον Bruno Senna και «εκπαιδευτικό» τη McLaren 570 S (βίντεο)

Το Pure McLaren Arctic Experience είναι η σχολή σπορ οδήγησης στο χιόνι και στον πάγο που έχει στήσει η McLaren στο Ice Driving Center, στο Ivalο της Φιλανδίας για καλούς πελάτες και εκλεκτούς καλεσμένους.

Δεν είναι τόσο η ανάπτυξη της οδηγικής ικανότητας, όσο η… σύσφιξη των σχέσεων που ενδιαφέρει και τις δύο πλευρές σε περιπτώσεις σαν αυτή. Η εταιρεία θέλει να έχει λόγους να έρχεται σε επαφή με το ήδη υπάρχον αλλά και το δυνητικό της. Και οι εκείνοι από την άλλη νιώθουν σημαντικοί όταν η McLaren τους φιλοξενεί σε event σαν αυτό.

Για την ακρίβεια, οι εγκαταστάσεις του Ice Driving Center βρίσκονται 320 km από τον Αρκτικό Κύκλο. Και οι πίστες είναι χαραγμένες πάνω σε παγωμένες λίμνες. Ένας από τους εκπαιδευτές του προγράμματος είναι ο ανηψιός του Aytron, Bruno Senna. Με καριέρα μεταξύ άλλών στην F1 και στην Formula E. Ο Βραζιλιάνος είναι επίσης εκπαιδευτής στο McLaren P1 GTR Driver Programme και γενικότερα συνεργάζεται με την McLaren ως πρεσβευτής της μάρκας.

Ο «μαθητής» στο video είναι κάποιος, άγνωστος σε εμάς, vlogger, ονόματι Mr JWW ο οποίος είναι κάτοχος μίας McLaren 675 LT. Πως γίνεται κανείς εκατομμυριούχος από αυτή τη… «δουλειά», είναι κάτι που επίσης δεν γνωρίζουμε.

Πηγή: Mιχάλης Γεωργιάδης,

Tags
Back to top button