Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Άντεξε μέχρι να δει την κόρη της και πέθανε από καρκίνο η μητέρα της απελευθερωθείσας ομήρου Νόα Αργκαμάνι

Άντεξε μέχρι να δει την κόρη της… Πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου η μητέρα της πρόσφατα απελευθερωθείσας ομήρου Νόα Αργκαμάνι, της οποίας το βίντεο που αιχμαλωτίζεται από μέλη της Χαμάς είχε προκαλέσει συγκίνηση.

Η Λιόρα Αργκαμάνι πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου σε τελικό στάδιο.

Νετανιάχου: Είμαι πρόθυμος να κάνω μία μερική συμφωνία για τους ομήρους


Το νοσοκομείο του Τελ Αβίβ όπου νοσηλευόταν η Αργκαμάνι ανακοίνωσε ότι «πέρασε τις τελευταίες της μέρες δίπλα στην κόρη της Νόα, η οποία επέστρεψε από την αιχμαλωσία, και τη στενή της οικογένεια».

«Διαβιβάζουμε το αίτημα της οικογένειας να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», αναφέρει σε ανακοινωθέν του το Νοσοκομείο Ιχολόβ.

Η Αργκαμάνι είχε απευθύνει δημόσια έκκληση για την απελευθέρωση της κόρης της ενόψει της επιχείρησης διάσωσης των IDF τον περασμένο μήνα, κατά την οποία απελευθερώθηκαν επίσης τρεις άλλοι όμηροι, λέγοντας ότι δεν είχε πολύ χρόνο ζωής και ήθελε να δει τη Νόα πριν πεθάνει.

Λίγες ώρες μετά τη διάσωσή της, στις 9 Ιουνίου, ύστερα από οκτώ μήνες ομηρίας στη Λωρίδα της Γάζας, η Νόα Αργκαμάνι έσπευσε σε νοσοκομείο του Τελ Αβίβ για να βρεθεί στο πλευρό της μητέρα της, η οποία είναι καρκινοπαθής τελικού σταδίου.

 

Tags
Back to top button