Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν «καταθέτει τα όπλα» ο Φρέντη Μπελέρης: Κατέθεσε αιτήματα διακοπής έκτισης ποινής και ακύρωσής της

Δεν «καταθέτει τα όπλα» ο Φρέντης Μπελέρης. Κατέθεσε δύο αιτήματα στις αλβανικές αρχές. Πρόκειται για αίτημα διακοπής έκτισης ποινής και αίτημα ακύρωσής της σε ισάριθμα δικαστήρια, όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Χρήστος Νικολαΐδης.  

Σημειώνεται ότι ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας και ευρωβουλευτής της ΝΔ αναμένεται να παραμείνει στη φυλακή μέχρι τον Οκτώβριο, αφού η απόφαση του εφετείου των Τιράνων της 25ης Ιουνίου επαναλαμβάνει την πρωτόδικη απόφαση για φυλάκιση δύο ετών.

Associated Press: Ο Φ. Μπελέρης ελπίζει ότι η εκλογή του στο ΕΚ θα ενισχύσει το κράτος Δικαίου στην Αλβανία

Η απόφαση αυτή ανέτρεψε τις εκτιμήσεις ότι αναμενόταν μείωση της ποινής και αποφυλάκιση του ομογενούς πολιτικού. 

«Ο κύριος Ράμα θέλει να κάνει γρήγορα εκλογές και να μην είμαι εγώ μπλεγμένος στα πόδια του» σημειώνει ο κ. Μπελέρης. «Στόχος του ήταν να μην επιτρέψει να πάρουμε τη διοίκηση του δήμου Χειμάρρας» είχε δηλώσει ο κ. Μπελέρης. 

Tags
Back to top button