Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σάλος στην Βραζιλία: Influencer χορεύει με φόντο τροχαίο δυστύχημα

Κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη Βραζιλία, ο χορός ενός influencer και τραγουδιστή μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα, ενώ πίσω του καταγράφονταν τραγικές εικόνες έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο (21.09.24) όταν ο influencer MC Livinho, παρενέβη σε ζωντανή εκπομπή, με τη δημοσιογράφο να μεταδίδει πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα που άφησε πίσω του τρεις νεκρούς.

Σάλος με ζωολογικό κήπο στην Κίνα: Εμφάνιζαν για πάντα σκυλιά που είχαν βάψει

Παρά το γεγονός ότι οι παρευρισκόμενοι στο σημείο τού έγνεψαν να σταματήσει, ο influencer συνέχισε να χορεύει πίσω από την δημοσιογράφο, όπως φαίνεται και σε βίντεο.

Το θανατηφόρο τροχαίο, όπως αναφέρει η Daily Mail, σημειώθηκε, όταν ένα λεωφορείο με 43 επιβάτες ανετράπη σε αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα τρεις παίκτες της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου, Curitiba Crocodiles, να χάσουν τη ζωή τους και 12 επιβάτες να τραυματιστούν, μεταξύ των οποίων και ένας σοβαρά.

«Χορεύεις ενώ οι άλλοι θρηνούν; Θα κάνεις τα πάντα για να σε δουν, σωστά;», «όλα για τη δόξα», «απαράδεκτος. Όταν βλέπεις δημοσιογράφους και ασθενοφόρα κάτι έχει συμβεί» ήταν κάποια από τα σχόλια σε βάρος του Βραζιλιάνου τραγουδιστή.

Ο MC Livinho παρά τις σφοδρές αντιδράσεις εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι η κίνησή του δεν ήταν λάθος.

«Όλοι λένε ότι είχε σημειωθεί ένα ατύχημα και ήμασταν κολλημένοι στην κίνηση. Δεν γνωρίζαμε ότι είχε συμβεί κάποιο ατύχημα. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για τις απώλειες. Τώρα βλέπω ότι ήταν δυστύχημα. Όσοι γνωρίζουν τον Livinho, ξέρουν ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να τους δίνω χαρά» ανέφερε στη δήλωσή του.

Tags
Back to top button