Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοτζιάς για Κασσελάκη: «Ο Κασσελάκης στηρίζεται από τους "νεοχουλιγκάνους", τους "νεοδεξιούς" και τους "νεογραφειοκράτες"»

Την εκτίμηση ότι υπάρχουν τρία στηρίγματα για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος δεν έχει αριστερές πολιτικές, εξέφρασε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς κάνοντας λόγο για τους «νεοχουλιγκάνους», τους «νεοδεξιούς» και τους «νεογραφειοκράτες».

Εξηγώντας τι εννοεί με τον κάθε όρο, ο κ. Κοτζιάς είπε για τους «νεοχουλιγκάνους» ότι «έχει έναν χουλιγκανισμό (σ.σ. ο Στέφανος Κασσελάκης) που δεν παίζεται, διάβασα tweet με σεξουαλικά υπονοούμενα, αυτό το έφτιαξε είναι δικό του. Το δεύτερο είναι οι «νεοδεξιοί» που άρχιζε να τους μαζεύει ο Τσίπρας, του έκανε μερικούς μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και μας κουνάν το δάχτυλο και μας λένε τι είναι η αριστερά. Καταλαβαίνω γιατί είναι με τον Κασσελάκη ο Αντώναρος, αλλά να μου κουνάει το δάχτυλο; Τρίτο είναι οι «νεογραφειοκράτες»: Τα παλαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που στήριζαν τον Κασσελάκη πριν την Κεντρική Επιτροπή είναι στελέχη που σε ένα ευρύτερο σχήμα δεν θα μπορούσαν να έχουν θέση».

«Δεν είναι αριστερός ο Κασσελάκης» είπε ο κ. Κοτζιάς και συμπλήρωσε ότι «δικαίωμά του είναι να βρίσκεται στην πολιτική, ή να έχει δικό του κόμμα».

O Κασσελάκης προαναγγέλλει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι εδώ»


Πρόσθεσε, όμως, ότι «με ενοχλεί όταν η πλευρά Κασσελάκη βάλλει συνεχώς κατά της κυβέρνησης Τσίπρα που ήταν η μόνη εναλλακτική εδώ και πολλά χρόνια» λέγοντας για τον πρώην πρωθυπουργό ότι ακόμη «είναι ένα πρόσωπο, ένα κεφάλαιο για το μέλλον, όχι για το τώρα».


 

Tags
Back to top button