Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Σαλόνι αυτοκινήτου Γενεύης: Το νέο Peugeot 3008 ανακηρύχθηκε ως το αυτοκίνητο της χρονιάς 2017 (βίντεο)

Στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης ανακοινώθηκε πως το νέο Peugeot 3008 βραβεύτηκε με τον τίτλο «Car of the Year 2017», λαμβάνοντας από μια επιτροπή 58 Ευρωπαίων δημοσιογράφων συνολικά 319 βαθμούς.  

Η διάκριση του «Car of the Year 2017» επιβεβαιώνει την αξία του νέου Peugeot 3008, ενός οικογενειακού SUV με ξεχωριστό ντιζάιν που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία του. Το Peugeot 3008 προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό στιλ, άνεσης και οδηγικής απόλαυσης, ενώ πρωτοστατεί με το προηγμένο τεχνολογικά PEUGEOT i-Cockpit, που προσφέρει μια μοναδική οδηγική εμπειρία πίσω από το κόμπακτ τιμόνι, τα πλήρως ψηφιακά όργανα διάστασης 12,3 ιντσών και την υψηλών προδιαγραφών οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα που πλαισιώνεται από τους πρωτότυπους διακόπτες.

Επιπρόσθετα το νέο Peugeot 3008 διαθέτει πολλές τεχνολογικές καινοτομίες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τα τελευταίας γενιάς συστήματα άνεσης και υποβοήθησης, καθώς και πλήρη υποστήριξη σε επίπεδο διασύνδεσης.

Ήδη 100.000 πελάτες από όλη την Ευρώπη έχουν μπει στην λίστα με τις παραγγελίες με το 84% να έχει επιλέξει τις εκδόσεις εξοπλισμού Allure, GT Line και GT.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος επειδή το νέο Peugeot 3008 κατέκτησε το βραβείο του Car of the Year award 2017. Αυτή η βράβευση έρχεται να επισφραγίσει την εξαιρετική δουλειά που έκαναν όλες οι ομάδες της μάρκας και του ομίλου» δηλώνει ο Jean-Philippe Imparato, Διευθυντή της Peugeot.

Στα τελευταία τρία χρόνια η Peugeot αποσπά για δεύτερη φορά την διάκριση «Car of the Year» και συνολικά το πέμπτο βραβείο στην ιστορία της μάρκας και του θεσμού (2014: το 308, 2002: το 307, 1988: το 405, 1969: το 504)

Tags
Back to top button