Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Ρeugeot 508: Οι Γάλλοι ετοιμάζουν την απάντηση τους στην μεσαία κατηγορία (βίντεο)

Mετά το άκρως επιτυχημένο 3008, η Ρeugeot εργάζεται πάνω στη δεύτερη γενιά του 508. Οι Γάλλοι βλέπουν τον ανταγωνισμό στη μεσαία να γιγαντώνεται με νέα προϊόντα, που φλερτάρουν με την premium κατηγόρια, και μας ετοιμάζουν τη δική τους απάντηση. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελικό μοντέλο παραγωγής θα κάνει την εμφάνισή του σε ένα χρόνο από σήμερα και θα δανείζεται πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το εικονιζόμενο  πρωτότυπο Instinct, που μας έδειξε η εταιρεία πρόσφατα (κυρίως σε επίπεδο μάσκας και φωτιστικών σωμάτων). 

Μάλιστα, οι ιθύνοντες της Peugeot αφήνουν να εννοηθεί ότι το νέο 508 θα έρθει να αλλάξει τα δεδομένα στη σχεδίαση των μεσαίων μοντέλων. Το γαλλικό αυτοκίνητο θα στηριχθεί πάνω στη νέα πλατφόρμα EMP2 και θα διαθέτει στην γκάμα του plug-in υβριδική έκδοση, αλλά και μια αμιγώς ηλεκτρική. Τέλος, πηγές από την εταιρεία υποστηρίζουν ότι στο εσωτερικό θα δούμε μια διαφορετική εκδοχή του i-Cockpit, με την ποιότητα να κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα. 

Tags
Back to top button