Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Ρεκόρ από... νεκροφόρες σε πρώην πίστα της F1 (βίντεο-φωτό)

Μια μακάβρια αυτοκινητοπομπή από 109 νεκροφόρες στη Νότιο Αφρική.
Ένα περίεργο ρεκόρ έσπασε την προηγούμενη εβδομάδα στη Νότια Αφρική, όπου 109 νεκροφόρες κινήθηκαν σε μια μακάβρια αυτοκινητοπομπή στην πίστα Kyalami. Ευτυχώς, οι νεκροφόρες ήταν εκτός υπηρεσίας, οπότε δε χρειάστηκε να παραβρεθεί στην πίστα και ο αντίστοιχος αριθμός νεκρών.

 

 

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που έχουν υποστεί τις απαραίτητες μετατροπές για να συνοδεύουν νεκρούς πελάτες στην τελευταία τους κατοικία, είδαμε τις E-Class, C-Class, V-Class, R-Class και GLK από Mercedes-Benz, αλλά και τα Chrysler 300, Jaguar XF, Kia Sedona κ.α. Πάντως το όχημα της παρέλασης που συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα ήταν μια Porsche Panamera πρώτης γενιάς με gullwing doors!

Για την ιστορία, το προηγούμενο ρεκόρ είχε πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία το 2012 με μια εξίσου εντυπωσιακή παρέλαση από 107 νεκροφόρες. Πάντως πρέπει να σημειώσουμε πως η επιτροπή Guinness World Records δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα το νέο ρεκόρ με τα 109 αυτοκίνητα.

Tags
Back to top button