Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Red Force: Η Ferrari κατασκεύασε τρενάκι που πιάνει 180 χλμ σε 5 δευτερόλεπτα (βίντεο)

Μόνο για τους πολύ αποφασισμένους και όσους δεν φοβούνται την ταχύτητα ενδείκνυται το τρενάκι που κατασκεύασε η Ferrari στην Ισπανία.

Το Red Force όπως είναι το όνομά του ανοίγει σήμερα τις πύλες του για το κοινό στην πόλη Σαλού και στόχος του είναι να δώσει στους επιβάτες μια αίσθηση των επιταχύνσεων που βιώνει ένας πιλότος της Φόρμουλα 1.

Για το λόγο αυτό το τρενάκι αυτό «πιάνει» τα 0-180χλμ./ώρα μέσα σε 5 δευτερόλεπτα με την κορυφή του να βρίσκεται σε ύψος 115 μέτρων.

Τα πρώτα βίντεο είναι ενδεικτικά: Οι γενναίοι δοκιμαστές ακούγονται να φωνάζουν άλλοι από χαρά, άλλοι από φόβο μέσα στα βαγόνια που έχουν το σχήμα του μονοθέσιου της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το συγκεκριμένο τρενάκι κόστισε σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ και χρειάστηκαν μήνες εργασιών προκειμένου οι εργάτες να βιδώσουν κομμάτι-κομμάτι τη διαδρομή προκειμένου να διασφαλίσουν την απόλυτη ασφάλεια για τους επισκέπτες.

Tags
Back to top button