Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Επιστήμες

«Ψήφος» εμπιστοσύνης στην Βρετανία από την Snapchat - Το Λονδίνο έδρα των διεθνών δραστηριοτήτων της

Η εταιρία υπηρεσιών αποστολής μηνυμάτων Snapchat ανακοίνωσε ότι θα καταστήσει το Λονδίνο έδρα των διεθνών δραστηριοτήτων της, δίνοντας μια ακόμα ψήφο εμπιστοσύνης στον τομέα τεχνολογίας της Βρετανίας, την ώρα που η χώρα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εταιρία, που έχει σε ημερήσια βάση 150 εκατ. χρήστες σε όλον τον κόσμο, θα εγγράφει στη Βρετανία τις πωλήσεις της σε χώρες όπου δεν έχει φορολογική έδρα, αντί να τις μεταφέρει σε χώρες με χαμηλότερο φορολογικό συντελεστή, όπως η Ιρλανδία και το Λουξεμβούργο, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων αμερικανικών εταιριών τεχνολογίας.

Η Snap ανακοίνωσε ότι ο ισχυρός δημιουργικός τομέας στη Βρετανία καθιστά τη χώρα «ιδανικό μέρος για να δημιουργηθεί μια παγκόσμια επιχείρηση».

Tο Λονδίνο παρέμεινε ελκυστικό για τις παγκόσμιες εταιρίες τεχνολογίας καθώς υπάρχει "δεξαμενή ταλέντων" στον δημιουργικό κλάδο και την τεχνολογία. Η θέση της πόλης ως παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού κέντρου επίσης παρέχει πρόσβαση στη χρηματοδότηση σε νεοφυείς επιχειρήσεις και κεφάλαια σε μεγαλύτερες εταιρίες.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Tags
Back to top button