Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Πριν την επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση το νέο Ford Focus στη Μαρίνα Φλοίσβου

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του δημοσιογραφικού λανσαρίσματος του νέου Ford Focus στην Ελληνική αγορά, το πρώτο αυτοκίνητο που έφτασε στην Ελλάδα εκτίθεται στη Μαρίνα Φλοίσβου σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο.

Το σλόγκαν της Ford για το νέο Ford Focus είναι:

Το καλύτερο Ford που κατασκευάσαμε ποτέ!

Η Ford ενοψει του λανσαρίσματος του νέου  Focus σε σπορ έκδοση ST-Line προσφέρει σε όλους όσους το προ-παραγγείλουν premium εξοπλισμό χωρίς extra χρέωση.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει:

•             Auto Park Assist

•             Κάμερα οπισθοπορείας

•             Προστατευτικά στα άκρα των θυρών (Door Edge protector)

•             Σύστημα απεικόνισης πληροφοριών Heads-up display

Στο ίδιο περίπτερο με το Focus υπάρχουν τα δημοφιλή SUV, Ford Kuga και Ford EcoSport.

*** Η προσφορά του premium εξοπλισμού ισχύει για τις εκδόσεις ST-Line και παραγγελίες που θα υποβληθούν στους Επισήμους Εμπόρους μέχρι και 28/9/2018.

 

 

 

Tags
Back to top button