Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Πρεμιέρα της νέας Panigale V4 στο Season Opening της Ducati

H εκδήλωση Season Opening 2018 της Ducati, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ducati Athens, την εβδομάδα που μας πέρασε. Η πανελλήνια πρεμιέρα της νέας Ducati Panigale V4, αποτέλεσε μαγνήτη για πολλούς κατόχους, θαυμαστές και φίλους της μάρκας.

Οι παρευρισκόμενοι είδαν από κοντά την πανέμορφη μοτοσικλέτα παραγωγής που βρίσκεται τόσο κοντά – όσο ίσως καμία άλλη – στις εξωτικές κατασκευές του MotoGP. Με  μία αντίστοιχη Ducati ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο θριάμβευσε πρόσφατα στον εναρκτήριο αγώνα του MotoGP για το 2018, στο Κατάρ. 

Στη σύντομη παρουσίαση της Panigale V4, ο κ. Γιάννης Μυτιληνάκης, Εμπορικός Διευθυντής της  Ducati, στάθηκε στα μοναδικά της χαρακτηριστικά που την κάνουν “MotoGP replica” αφού το DNA της προδίδει ότι μόλις έχει βγει από την πίστα αλλά ταυτόχρονα πολύ φιλική για κάθε αναβάτη.

Την επόμενη μέρα, οι φίλοι της Ducati κυριολεκτικά αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τη δυνατότητα για test-ride των μοτοσικλετών που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στις πωλήσεις της Ιταλικής φίρμας το 2018 και δεν είναι άλλες από τις νέες Multistrada 1260 και Monster 821. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και Κώστας Φραγκολιάς.

 

 

 

Tags
Back to top button