Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Πως θα γλυτώσεις από ένα αυτοκίνητο που βουλιάζει (βίντεο)

Ίσως από τους πιο τρομακτικούς θανάτους που μπορεί να έχει κάποιος είναι να εγκλωβιστεί σε βυθισμένο αυτοκίνητο.

Μπορεί να φαίνεται σαν σενάριο ταινίας δράσης όμως είναι καλό να το ξέρετε, ευχόμενοι πάντα πως θα σας είναι αχρείαστο.

Αυτό ισχύει ακόμη και αν το αυτοκίνητο είναι βυθισμένο στο νερό. Το κύριο παρμπρίζ ενός οχήματος είναι χτισμένο για να σπάσει! Όχι όμως και τα παράθυρα. Εκείνα φαίνεται σαν να κλειδώνουν όποτε το αυτοκίνητο χτυπήσει, και επίσης, η πίεση του νερού χειροτερεύει την κατάσταση.

Πάντα, κάτω από τη θέση σας θα έχετε ένα εργαλείο όπως ένα βαρύ γαλλικό κλειδί. Όταν βρεθείτε στη δύσκολη αυτή θέση χτυπάτε το παράθυρο στις άκρες του μέχρι να το κάνετε να σπάσει. 

Κρατήστε την ηρεμία και ενεργήστε το συντομότερο δυνατό. Όσο χαμηλότερα το αυτοκίνητό σας κινείται κάτω από το νερό, τόσο πιο δύσκολο θα είναι το παράθυρο να σπάσει λόγω της επιπλέον πίεσης. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα ειδικό εργαλείο που θα σπάσει ένα παράθυρο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Απλά βεβαιωθείτε ότι μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε αυτό όταν το χρειάζεστε.

Tags
Back to top button