Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Όταν οι αναβάτες της Moto3 πέφτουν σαν τις ... μύγες! (βίντεο)

Ο συναγωνισμός στη μικρή κατηγορία των GP μοτοσικλέτας είναι τόσο σφιχτός, που αν κάτι συμβεί, έχει επιπτώσεις σε πολλούς αναβάτες. Ευτυχώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορεί να έπεσαν καμιά δωδεκαριά αναβάτες μαζί, όμως κανείς δεν φαίνεται να τραυματίστηκε.

Το συμβάν έλαβε χώρα στη Στροφή 6 της πίστας Le Mans Bugatti και ήταν αποτέλεσμα μιας άλλης τετραπλής πτώσης, τον προηγούμενο γύρο. Σ’ αυτήν, ο Μαλαίσιος Adam Norrodin είχε σπρωχτεί και είχε πέσει πάνω στον Ιταλό Lorenzo Della Porta, αλλά κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα.

Όμως δεν είχε αντιληφθεί ότι η μοτοσικλέτα του είχε πάθει ζημιά κι έχανε υγρά. Αυτό το ένιωσαν στο πετσί τους όσοι έφτασαν στο σημείο τον επόμενο γύρο και άρχισαν να γλιστρούν και να πέφτουν ομαδικά.

Αξίζει να παρατηρήσει κανείς στο video πώς τα πεσμένα παιδιά –διότι για παιδιά πρόκειται στη Moto3– πετάγονται αμέσως όρθια και αποφεύγουν με γρήγορα ρεφλέξ και μαεστρία τους επόμενους που έρχονται κατά πάνω τους. Διόλου παράξενο, αφού ανάμεσά τους βρίσκονται οι μελλοντικοί πρωταγωνιστές των MotoGP, οι Rossi, Marquez και Lorenzo του αύριο.

Ο αγώνας στη Γαλλία διακόπηκε με κόκκινη σημαία και δόθηκε δεύτερη εκκίνηση για 16 ακόμα γύρους. Τελικός νικητής ήταν ο 19χρονος Ισπανός Joan Mir, που είχε κερδίσει και τους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς, σε Κατάρ και Αργεντινή.

Πηγή: Κλεάνθης Τριανταφυλλίδης,

Tags
Back to top button