Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Όταν μια Mercedes-AMG E 63 S «εκτοξεύεται» από στάση μέχρι τα 300 km/h (βίντεο)

Στη νέα Mercedes-AMG E 63, η φίρμα του Affalterbach έχει προχωρήσει την ιδέα της διπλής προσωπικότητας των μοντέλων της ακόμη παραπέρα.

Η  E 63 είναι πλέον και πιο άνετη ως λιμουζίνα και πιο δεκτική σε «αντικοινωνική» οδήγηση. Εδώ θα ασχοληθούμε με τη δεύτερη από τις δύο πλευρές της.

Στο παρακάτω video θα δείτε τι γίνεται όταν το δεξί πόδι του οδηγού λιώσει το γκάζι στη μοκέτα. Θα δείτε δηλαδή πώς επιταχύνει η σπορ λιμουζίνα πάση δυνάμει, από στάση μέχρι την τελική της ταχύτητα, παρακολουθώντας τη βελόνα του ταχυμέτρου να κινείται από τη μια άκρη του καντράν μέχρι την άλλη..

Οι αριθμολάγνοι θα τη βρουν με τους χρόνους στο 0-100, το 0-200 και το 0-300 km/h, καθώς θα τους επαληθεύσουν σε πραγματικές συνθήκες και με ηχητικά εφέ που θυμίζουν βομβαρδιστικό του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου..

Θα θυμίσουμε ότι η… βασική έκδοση της νέας E63 έχει 571 PS και 76,5 kgm ροπής, ενώ η έκδοση S, που βλέπουμε εδώ, συναγωνίζεται σούπερκαρ με τους 612 PS και τα 86,7 kgm του 4λιτρου, διτούρμπινου V8 της.

Και μια και μιλάμε για «αντικοινωνική» οδήγηση, θα θυμίσουμε επίσης ότι η E 63 S έχει και οδηγικό πρόγραμμα Drift Mode, όπου το νέο σύστημα τετρακίνησης 4MATIC+ μετατρέπει τη λιμουζίνα σε πισωκίνητη, φέρνοντάς την πιο κοντά στο πνεύμα των παλιότερων θηρίων της AMG.

Πηγή: Κλεάνθης Τριανταφυλλίδης,

Tags
Back to top button