Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Auto - Moto

Ossewa: Όταν ο αγώνας για επιβίωση και ανακάλυψη... αποκτά τέσσερις τροχούς (φωτό, βίντεο)

Ονομάζεται Ossewa, όπως ονομαζόταν το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι πρώτοι εξερευνητές στη Νότια Αφρική, και έχει την προοπτική να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να κατασκηνώνει στη φύση.

Η πρωτότυπη σκηνή, που είναι ενσωματωμένη στον ουρανό του αυτοκινήτου, χωρά τέσσερα άτομα και παρέχει όλα όσα θα μπορούσε να χρειαστεί μια οικογένεια που αγαπά την περιπέτεια. Μεταφέρει δεξαμενή 90 λίτρων, έχει δική του μπαταρία για να υπάρχει φως ενώ διαθέτει και ψυγείο. Η ηλιακή ενέργεια και ένα σύστημα διαχείρισης της ισχύος της μπαταρίας διασφαλίζει διαρκή φόρτιση. Αν ο δρόμος ξαναφέρει τους ταξιδιώτες πίσω στον πολιτισμό, το Ossewa μπορεί να συνδεθεί με ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο χώρος ύπνου αποτελείται από δύο διπλά κρεβάτια με στρώματα αφρού μεγάλης πυκνότητας.

Η καθαριότητα δεν είναι πρόβλημα, αφού διατίθεται και μονάδα ζεστού νερού που θερμαίνεται είτε με αέριο είτε με ηλεκτρικό ρεύμα και οδηγεί το νερό σε ένα κουβούκλιο σαν ντουζιέρα.

Υπάρχει επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο, εστίες μαγειρέματος, μαχαιροπίρουνα και πάγκο εργασίας.

Συνοδευτικά, το όχημα διαθέτει καρέκλες camping και τραπέζι και προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί με ειδικές μπάρες για να μεταφέρει και ποδήλατα ή σανίδες του σερφ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε το βίντεο:

Tags
Back to top button