Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Οκτώβριος 1954: Το κύμα εμφανίσεως Α.Τ.Ι.Α. σε όλη την Ευρώπη…

Τον Οκτώβριο του 1954, οι εμφανίσεις άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων είχαν πλέον αρχίσει να σημειώνονται σε όλη σχεδόν την Ευρώπη, Δυτική και Ανατολική.Στις 26 Οκτωβρίου εκείνου του έτους, ο ραδιοφωνικός σταθμός της Πράγας, της πρωτεύουσας της Τσεχοσλοβακίας, μετέδωσε ότι ιπτάμενοι δίσκοι εθεάθησαν πάνω από τη χώρα. Αντίστοιχες μαρτυρίες προέρχονταν και από τη Γιουγκοσλαβία, όπου μάρτυρες ανέφεραν ότι είχαν δει στολίσκους ιπτάμενων δίσκων.Εν τω μεταξύ, εκτός από τη Γαλλία, όπου κατείχε τα “σκήπτρα” στις εμφανίσεις ιπτάμενων αντικειμένων εκείνη τη χρονιά, η Ιταλία παρουσίαζε πληθυνόμενες εμφανίσεις τέτοιου είδους μυστηριωδών πτητικών μηχανών.Τηλεγραφήματα από διάφορες ιταλικές πόλεις έκαναν λόγο ότι πολλοί ιπτάμενοι δίσκοι, καθώς επίσης και ιπτάμενα “πούρα”, είχαν γίνει αντιληπτοί από πολλούς αυτόπτες μάρτυρες.Ένας δύτης, ο οποίος βρισκόταν στο κατάστρωμα ενός φορτηγού πλοίου, βεβαίωνε ότι είχε δει σε απόσταση 200 περίπου μέτρων μια φωτεινή μηχανή κωνικού σχήματος, η οποία έμοιαζε με τορπίλη.Το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο είχε μήκος 40 περίπου μέτρων και διάμετρο 7 περίπου μέτρων, ήταν πράσινου χρώματος και πετούσε αθόρυβα με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το ίδιο περιστατικό έγινε λίγο αργότερα αντιληπτό και από πολλά άλλα άτομα.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 27/10/1954…
Tags
Back to top button