Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Το περιστατικό του Χάμιλτον, το 1966…

Στο Χάμιλτον, μια παραθαλάσσια πόλη της επαρχίας του Οντάριο στον Καναδά, συνέβη ένα άκρως παράξενο περιστατικό το βράδυ της Τρίτης, 29ης Μαρτίου, του 1966.Ένα δεκατριάχρονο αγόρι, ο Charles Cozens, είχε υποστεί σοβαρό έγκαυμα στο χέρι, το οποίο είχε προκληθεί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, όταν το παιδί άγγιξε την κεραία ενός αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενου αντικειμένου.Η περιγραφή του περιστατικού από τον μικρό Charles έκανε λόγο για την προσγείωση δύο ιπτάμενων δίσκων σε ένα χωράφι, το οποίο βρισκόταν σε μικρή απόσταση από την πόλη.Το καθένα από τα δύο άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, τα οποία έφεραν κυανά και πράσινα φώτα, είχε μήκος δυόμιση περίπου μέτρων, πλάτος ενός μέτρου και είκοσι εκατοστών και ύψος ενός μέτρου.Το ένα από τα δύο σκάφη ήταν εφοδιασμένο με “κεραία”, την οποία ο Charles προσπάθησε να αγγίξει, αλλά ένιωσε κραδασμό προερχόμενο από ηλεκτρική εκκένωση.Το παιδί, ύστερα από αυτό, έφερε στο χέρι του ίχνη εγκαύματος μήκους επτά εκατοστών, όπως είχε καταθέσει και αστυνομικός που το ανέκρινε μετά την περίεργη αυτή περιπέτεια.Την επόμενη ημέρα, δύο ακόμα παιδιά, τα αδέλφια Laverne και Owen Emery, ηλικίας δεκαοκτώ και δεκατεσσάρων ετών αντίστοιχα, ανέφεραν ότι είχαν αντιληφθεί να πετούν πάνω από την πόλη του Χάμιλτον δύο ιπτάμενα αντικείμενα.Ο πατέρας των παιδιών, μηχανικός στο επάγγελμα, βεβαίωνε ότι οι γιοι του είχαν υποστεί σοβαρό κλονισμό από τη θέα των ιπτάμενων δίσκων.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 05/04/1966…
Tags
Back to top button