Στο news-on.net παρεχουμε Ειδήσεις και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Το εντυπωσιακό περιστατικό του Γκαγιάκ, το 1952…

Στις 28 Οκτωβρίου του 1952, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters μετέδιδε από το Παρίσι μια είδηση σχετικά με ένα εκπληκτικό περιστατικό που είχε λάβει χώρα σε ένα χωριό της νοτιοδυτικής Γαλλίας.Σύμφωνα με την είδηση, εκατό περίπου κάτοικοι του χωριού Γκαγιάκ δήλωναν ότι είχαν αντιληφθεί ένα σμήνος αποτελούμενο από δεκαπέντε ιπτάμενους δίσκους.Στο μέσον του σχηματισμού των άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων πετούσε ένα άλλο ιπτάμενο αντικείμενο, σχήματος πούρου!Το εντυπωσιακό σμήνος των μυστηριωδών πτητικών μηχανών εμφανίστηκε στον ουρανό του Γκαγιάκ το απόγευμα της 27ης Οκτωβρίου του 1952.Τα σκάφη ήταν κυκλικά με ανυψωμένο το κέντρο τους και ανέδιδαν έναν κυανό φωτεινό καπνό από τα άκρα τους καθώς περιστρέφονταν.Το ιπτάμενο πούρο ανέδιδε φωτεινά λευκά νέφη που έμοιαζαν με γυάλινες κλωστές. Οι κλωστές αυτές κατέβηκαν μέχρι τις κορυφές των δέντρων και των τηλεγραφικών συρμάτων, ενώ πολλοί αυτόπτες μάρτυρες κατάφεραν να συλλέξουν ολόκληρες δέσμες από αυτά.Οι ίνες, όμως, διαλύθηκαν πριν κατορθωθεί να μεταφερθούν προς ανάλυση σε εργαστήριο.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 29/10/1952…
Tags
Back to top button